Tiedoksi asiakkaillemme

Pyrimme tällä hetkellä välttämään koronaviruksen tarttumista kaikin keinoin. Ennen ajoneuvon käsittelyä ja luovutusta auton matkustamon etuosa ja avaimet desinfioidaan. Auton toimitus ja luovutus on mahdollista avainkaappien kautta, ilman käyntiä asiakaspalvelutiloissa. Tarvittaessa voimme myös hakea ja palauttaa autosi 25 km:n säteellä toimipaikastamme. Otamme huomioon kaikessa toiminnassamme  yleiset ohjeistukset. 

YRITYS

KolarimaalausCenter

”Ammattiylpeys ja halu palvella ohjaa päivittäistä toimintaamme. Tuotamme vahvalla ammattitaidolla palvelua, joka näkyy asiakkaalle viimeisteltynä, kestävänä ja turvallisena lopputuloksena. Tarjoamme aina arvojemme mukaisesti ystävällisintä ja luotettavinta mahdollista palvelua.”

– Joonas Lampinen, yrittäjä

Ammattitaitoinen kolarikorjaamo

KolarimaalausCenter Oy:n kokeneen ja asiakaspalveluhenkisen henkilökunnan tärkeimpänä tavoitteena on palvella asiakasta tinkimättömällä ammattitaidolla. Ylläpidämme osaamistamme kouluttautumalla jatkuvasti alan uusimpiin menetelmiin ja tuotteisiin.

Käytämme kolarikorjauksiin ja -maalauksiin ainoastaan alkuperäisvaraosia sekä markkinoiden johtavimpia tuotemerkkejä. Käyttämämme laitteistot ovat alan kehittyneimpiä, jolloin voimme tarjota ajoneuvollesi parhaimman mahdollisen lopputuloksen.

Tilavat toimitilamme sijaitsevat Kangasalan Suoramalla lähellä Tamperetta.

JOONAS LAMPINEN

Ajoneuvomaalaukset

MIKKO UUSI-ERKKILÄ

Vahinkotarkastus, ajanvaraukset

ESA PAKARINEN

Ajoneuvomaalaukset

JARKKO MÄKI

Autokorityöt, tuulilasityöt

TIMO TOIVOLA

Autokorityöt, tuulilasityöt

ARTO RAUHALA

Ajoneuvomaalaukset

MOSSADAD ISMAEL

Autokorityöt, tuulilasityöt

Ota yhteyttä!